DUFTLYSENE

CERTIFICERET ØKOLOGISK

Voksen der anvendes til vores duftlys er certificeret økologisk voks, som er en blanding af økologisk kokos, bivoks og palmevoks. Voksen er certificeret økologisk efter internationale standarder fra The Soil Association.

Det at vores voks er økologisk betyder:

  • Voksen indeholder ingen genmodificerede ingredienser
  • Produkterne har aldrig været testet på dyr
  • Alle ingredienser lever op til strenge krav og er bæredygtigt fremstillet.
  • Der er kun anvendt naturlige farver og dufte fra planter og blomster
  • Minimering af miljømæssige konsekvenser under produktion.
  • Spild under fremstillingsprocessen er minimeret.

NATURLIGE PLANTER OG BLOMSTER

Vores duftlys er lavet med 4% duft, som består af dufte fra æteriske olier. De æteriske olier er udvundet fra naturlige planter og blomster og er godkendt til kosmetisk brug. Dette betyder, at voksen også kan anvendes på huden som massageolie eller lotion. Alle duftlysene har en mild og behagelig duft.

PRODUKTIONEN

KRUKKEN

Krukkerne til vores duftlys er håndlavede, og er lavet af en blanding af cement og sandsten. Indvendigt er krukkerne malet i messingfarve, som giver et smukt og varmt genskin, når lyset er tændt. Da krukkerne er håndlavede vil der ikke være to krukker der er helt ens, og små uligheder kan forekomme, hvilket er med til at gøre hvert produkt unikt.

VOKSEN

Duftlysene bliver håndfyldt med certificeret økologisk voks af en af Danmarks største lysproducenter, som er beliggende i Jylland. Vores producent er kendt for deres gode håndværk, og har mange års erfaring med produktion af lys.

SKILTET

Læderskiltet består af nøje udvalgt naturlæder af højeste kvalitet. Læderet bliver indgraveret med laser af en samarbejdspartner i Nordjylland, Danmark.

MEDARBEJDERNE

Vores duftlys bliver nøje designet, udviklet og pakket af vore egne medarbejdere i Horsens, for til sidst at blive sendt afsted til butikkerne, eller direkte hjem til dig.

VIRKSOMHEDEN

BASE I DANMARK

LykkeWe har base i Danmark hvorfra alle duftlys og produkter er designet og udviklet. Vi er et ungt og iderigt par fra Horsens, som har en stor interesse for boligindretning. 2016 var året hvor grundstenene til vores virksomhed blev lagt. Grundideerne bag virksomheden udspringer fra, at vi sætter stor pris på den danske ”Hygge-kultur”, naturen omkring os og rå nordiske materialer i boligindretning. Vi forsøger derved at kombinere disse tre elementer i vores produkter.

VISION

Vores vision er, at skabe dansk hygge og stemning med vore produkter, med omtanke for miljøet. Vi bliver inspireret af vores omgivelser – alt fra den pulserende midtby til den rolige natur.

INSPIRATION

Vores produkter er inspireret af rå naturmaterialer, tilsat finesse og godt gammeldags håndværk, for til sidst at ende med produkter af høj kvalitet i dansk design.

Derfor har vi allieret os med, efter vores mening, den bedste leverandør af økologisk og bæredygtigt voks. Den voks vi anvender til vores duftlys er hos vores leverandør certificeret økologisk efter standarder fra Soil Association.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.